Fonteinkranen

4 ProductenPagina 1 van 1

Fonteinkraan kopen bij Mijnkraan

Mijnkraan ontzorgt door fonteinkranen aan te bieden inclusief montage. Jij kiest de kraan wij doen de rest, mooier kan niet. Kwaliteits fonteinkranen van Grohe en Hansgrohe, zoek niet langer Mijnkraan heeft de kraan die je zoekt inclusief montage voor een vaste prijs.

Een goede fonteinkraan moet aan veel zaken voldoen. Hij moet praktisch zijn, het liefst een paar extra functies hebben en er bovendien elegant uitzien. Bij de keuze voor een fonteinkraan zijn er verschillende bedieningen mogelijk. Zo kun je kiezen uit het bedienen met een hendel, knop of greep. De verschillende fonteinkranen zijn te bekijken in onze showrooms, maak een afspraak en kom daarom gerust eens langs!

Grohe heeft diverse modellen fonteinkranen op de markt gebracht hierdoor is de keuze groot, Mijnkraan bied dit aan inclusief montage en een vaste prijs. Ben je op zoek naar een fonteinkraan die aan al je wensen voldoet inclusief montage? Neem dan een kijkje in ons assortiment van Grohe en Hansgrohe en ontdek welk design bij je past. Mijnkraan heeft het allemaal. 

Het is belangrijk om kalkpreventie in je huis te hebben voor goedwerkende kranen.

Bekijk ook eens onze montage service

Fonteinkraan inclusief installatie

Voor de montage ontzorgen wij je. Mijnkraan werkt met professionele monteurs die gespecialiseerd zijn in de montage van kranen met hun vele jaren ervaring. Nadat je bestelling bij ons is binnengekomen nemen wij contact met jou op voor het plannen van een installatiedatum. De betaling kan je veilig online doen. 

Voor vragen staan we voor je klaar! Je kunt ons bereiken via mail, app of telefonisch via 085-0609085.